NOVO - SPLETNA TRGOVINA

Čeprav jih ne vidimo in čutimo,

življenskega pomena!

 plini 

so

ZAPOSLOVANJE

 

TRENUTNO NI RAZPISANIH PROSTIH DELOVNIH MEST

 

Osebna rast je povezana s pridobivanjem izkušenj in znanja, ki izvira iz tihega znanja, ki ga nosite v sebi in se ga morda sploh ne zavedate. Profesor Takeuchi z Oxfordske univerze je na osnovi opazovanja tihega in znanega znanja ugotovil, da se obe kategoriji medsebojno dopolnjujeta. Tiho znanje z iterativnimi ciklusi prehaja v znano znanje. Znanje, ki so ga v preteklosti ”mojstri” prenašali na ”vajence” lahko danes kandidati prinesejo v podjetje ali jim ga podjetje omogoči pridobiti ter nadgraditi. Seveda vsi kandidati ne sprejemajo znanja enako hitro in ga tudi ne uporabljajo enako učinkovito! V podjetju se ekipni duh, dinamično delo, in izobraževanje za pridobivanje novih znanj medsebojno dopolnjujejo, kar omogoča rast podjetja skupaj z osebno rastjo in zadovoljstvom zaposlenih.

Kandidati, ki so že bili zaposleni v podjetjih, ki spodbujajo stalno izobraževanje in učenje ter možnost napredovanja, dobro vedo, da lahko en sam posameznik v podjetje doprinese pozitiven (ali negativen) input, ki posledično vpliva na delovno okolje in klimo. Zato v podjetju Sapio spodbujamo stalno izobraževanje ter osebnostno in profesionalno rast zaposlenih, saj se zavedamo pomena pozitivne delovne klime in okolja. 

Poleg tega verjamemo, da bodo tudi sami zaposleni veliko bolj zadovoljni s svojim delom, kariero in zaposlitvijo, če se bodo pri svojem delu stalno izobraževali in s pridobivanjem novih znanj ter nadgrajevanjem obstoječih tudi širili svoja obzorja. 

Tako pozivamo vse, ki čutite moč in energijo ter imate osebno vizijo, da boste nekoč postali družbeno pomembna oseba? Si želite napredovati na svojem delovnem mestu? Želite imeti več odgovornosti, na podlagi katerih bi se želeli izkazati in tako pridobiti privilegije? Imate vodilne sposobnosti? Čutite potrebo, da spremenite oz. povečate meje svoje cone udobja? Si želite postati del tima v podjetju Sapio Plini, ki je del Skupine Sapio? Iščete dinamično delo in možnost napredovanja?

Prijave za delovna mesta (zaposlitve) in svoj CV in/ali ponudbe pošljite na:

Sapio plini d.o.o.

Bukovžlak 107

3000 Celje

Ali na e-mail kadri@sapio.si

Na voljo pa smo vam tudi na telefonski št. (03) 78 10 052

Etični kodeks |  Politika varnosti kakovosti in okljska politika |  Pravilnik o zasebnosti | Politika piškotkov

Vse pravice pridržane © 2016 Sapio. Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.