NOVO - SPLETNA TRGOVINA

Čeprav jih ne vidimo in čutimo,

življenskega pomena!

 plini 

so

Tehnologija BIP® jeklenk

Sprememba strukture jeklenke BIP® je zasnovana skladno s potrebami trga, kjer je bilo moč zaznati težave, ki so izvirale iz prisotnosti kisika in vode v transportnem plinu. Zaradi prisotnosti kisika in vode se pojavlja rosenje predvsem na polietilenglikolinih in cianopropilnih kolonah, kar povzroča motnje na bazi in zmanjša občutljivost merilnih naprav. Ker se obe substanci vežeta na stene jeklenk in se sproščata ob padcu tlaka, jih ni mogoče popolnoma izločiti iz transportnega plina. 

                                                          

Tehnologija čiščenja BIP® omogoča uporabo argona,  dušika, vodika in helija, ki so do 300  krat čistejši od plinov običajnih jeklenkah, s čimer je Tehnologija BIP® vrhunska odločitev za številna področja, ki segajo od visokokakovostnega varjenja, do plinske kromatografije in ostalih potreb pri visoktehnoloških dejavnostih.

   

 

BIP sistem deluje na bazi prečiščenja plinov na vgrajenem filtru pred izstopom iz jeklenke. Filter, ki je nameščen tik pod ventilom dodatno prečisti plin pri izvoru, uporabnik pa izloči težave, ki nastanejo zaradi nepravilnega delovanja ”in-line” filtrov. V takem plinu je vsebnost kisika pod 10 ppb, koncentracija vode pa do 20 ppb, s čimer je vsebnost kisika za 10-300 krat, vsebnost vode pa za 25-150 krat nižja kot vsebnost obeh onesnaževalcev v plinu z industrijsko kakovostjo 6.0. BIP filtrira tudi ogljikovodike, CO in CO2.

Izkoristite tehnološki prodor Tehnologije BIP®, ki omogoča zelo nizke stopnje nečistosti; 10 ppb skupni ogljikovodiki, 10 ppb kisik in 20 ppb vlage, kar pomeni, da BIP® plini dovajajo najnižjo stopnjo razpoložljive nečistoče.  

Več o revolucionarnem BIP sistemu si lahko preberete v brošuri:

Etični kodeks |  Politika varnosti kakovosti in okljska politika |  Pravilnik o zasebnosti | Politika piškotkov

Vse pravice pridržane © 2016 Sapio. Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.