NOVO - SPLETNA TRGOVINA

Čeprav jih ne vidimo in čutimo,

življenskega pomena!

 plini 

so

Vodik

Vodik (kot tudi kisik in dušik) je tehnični plin, katerega se ekstrahira iz zraka, nato pa shrani in uporablja v različnih procesih v industriji. Ti elementi, ki se že več kot sto let nahajajo v jedru številnih industrijskih panog služijo za obogatitev postopkov za spajanje jekla, za shranjevanje hrane (prehrambeni plin), v kemični in farmacevtski industriji ter na področju biotehnologije. Sočasno pa se vodik uporablja tudi na podorčju zdravstva, kjer deluje izpostava skupine Sapio, tj. Sapio Life, ki ponuja inovativne izdelke, tehnologije in storitve na področju zdravja, varnosti in kakovost življenja na domu ali v bolnišnici.

         

Vodik je zelo lahek plin z močno redukcijsko močjo, zaradi česar je še posebej primeren za delovanje in procese v številnih industrijskih sektorjih (kemična industrija, metalurgija, proizvodnja železa in jekla, proizvodnja neželeznih kovin, elektronika, termična obdelava kovin, prehrambena industrija in predelava hrane, proizvodnja stekla in cementa, laboratorijske analize ter energija in trajnostna mobilnost). SAPIO ima strokovno znanje in izkušnje, ki so potrebne za podporo strank pri izbiri najboljšega sistema dostave in pomoč uporabnikom pri zagotavljanju blaga ter zagotavljanju varnosti in zanesljivosti.

SAPIO ima izkušnje in strokovno znanje, predvsem na Italijanskem trgu vodika, zato lahko zagotovimo popoln sistem storitev, ki vključuje načrtovanje, namestitev in upravljanje proizvodnih enot, ki temeljijo tako na principu elektrolize vode manjše zahtevnosti, kot tudi pri reformi ogljikovodikov s paro (steam reforming ogljikovodikov) za zahteve po plinih z višjo porabo. Ponujamo tudi alternativno in varno oskrbo z vodikom za elektroniko, rafiniranje in predelavo nafte, toplotno obdelavo in nov zanimivi energetski sektor.      

        

Etični kodeks |  Politika varnosti kakovosti in okljska politika |  Pravilnik o zasebnosti | Politika piškotkov

Vse pravice pridržane © 2016 Sapio. Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.