NOVO - SPLETNA TRGOVINA

Čeprav jih ne vidimo in čutimo,

življenskega pomena!

 plini 

so

Prehrambena industrija

Linija plinov in plinskih mešanic 4 FOOD

Plini iz linije 4 FOOD po čistosti ustrezajo standardom v prehrambeni industriji, ob enem pa je 4Food tudi popolna storitev v prehrambeni industriji, ki odraža stalno prizadevanje SAPIO za ugoditev najkompleksnejših potreb svojih strank, katerim dobavlja pline, inženiring, tehnično pomoč in tehnologijo. Učinkovite, inovativne in prilagojene rešitve zagotavljajo večjo učinkovitost in povečujejo proizvodnjo ter potrošnikom nudijo visoko kakovostne in varne izdelke z organoleptičnimi in nespremenljivimi kemijsko-fizikalnimi lastnostmi.

S kapilarno zmogljivostjo dobave industrijskih plinov v tekočem in plinastem stanju ter posebne opreme za prehrambene procese, je SAPIO idealni partner za hitro in ustrezno odzivanje na potrebe trga.

 

Plini za pakiranje v zaščiteni atmosferi - Linija ALIPAK

Pakiranje v zaščiteni atmosferi, je že uveljavljena tehnologija v prehrambeni industriji, ki podaljša rok trajanja izdelkov in ohranja nespremenjene lastnosti, kot tudi vonj, okus, barvo in videz živil. SAPIO ponuja svojim strankam linijo plinov in zmesi ALIPAK za MAP, z glavnimi prednostmi:

  • podaljšanje roka uporabe izdelka, s posledičnim širjenjem geografskega območja distribucije;

  • zapoznelo staranje, preprečevanje tvorjenja plesni in žarkosti;

  • odprava zmanjševanja teže živil.

 

Kriogensko zamrzovanje

Kriogensko zamrzovanje omogoča doseganje zaželene temperature konzerviranja v jedru proizvoda v precej krajšem časovnem zamiku v primerjavi z mehanskim zamrzovanjem.

 Zahvaljujoč neposrednemu stiku hrane in kriogenskemu plinu, ostane struktura tkiva sveža, mikrobiološke dejavnosti, ki vodijo k mikrobiološkemu razpadanju izdelka pa so inhibirane, s čimer se podaljša rok uporabe in prepreči neželena izguba teže, brez spremenjene kakovosti izdelka.

Prednosti kriogenskega zamrzovanja:

  • zmanjšanje časa zamrzovanja;
  • zmanjšanje naložbenih in operativnih stroškov;
  • povečanje produktivnosti;

 

Drinkgas

Linija Drinkgas je v celoti namenjena pijači, kot fleksibilen in učinkovit odziv na potrebe restavracij, barov, centrov za gaziranje brezalkoholnih pijač na področju HoReCa.

Plin se lahko dobavlja v jeklenkah ali manjšem razsutem stanju (mini bulk). V prvem primeru se dostava lahko opravi tudi preko sistema za matrično upravljanje posod in, na zahtevo, tudi preko odpetega in povezanega sistema do točke uporabe; v drugem primeru pa se pri stranki namesti mini bulk, ki se ga nato oskrbuje s posebno cisterno.

Etični kodeks |  Politika varnosti kakovosti in okljska politika |  Pravilnik o zasebnosti | Politika piškotkov

Vse pravice pridržane © 2016 Sapio. Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.