Dostava blaga

Blago, naročeno v spletni trgovini http://sapio.si/trgovina, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Najkasneje pa ga dostavimo v dveh delovnih dnevih.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Za nakupe nad 100€ vrednosti krijemo stroške dostave mi. Za nakup pod to vrednostjo pa dostavo zaračunavamo in sicer 5€ za paket.

Strošek transferja denarja krije kupec sam in to direktno Pošti ( pošiljanje po povzetju). Če plačujete po predračunu direktno na naš TRR, preko Bankaneta oz. plačilnega naloga se temu izognete oziroma je manjši (cenik banke).

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovni enoti SAPIO PLINI d.o.o., Bukovžlak 107, 3000 Celje, kjer pa stroškov dostave ni. Istočasno pa si lahko izberete tudi ostalo ponudbo izven programa spletne trgovine.


Zakaj izbrati Sapio pline?

Podjetje Sapio Plini d.o.o. ponuja vrhunske tehnološke rešitve za industrijske namene varjenja inox nerjavnega jekla, jekla, kompozitnih materialov, aluminija in drugih kovin. Več...

Kontaktirajte nas

Če želite izvedeti več, kliknite na povezavo in nam pišite.