NOVO - SPLETNA TRGOVINA

Čeprav jih ne vidimo in čutimo,

življenskega pomena!

 plini 

so

Tehnologija Sapio

Matična družba GRUPPO SAPIO, ki je v 51% lasti tretje generacije matičnih družb Dossi in Colombo in 49% lasti Air Products, ki kotira na Wall Streetu, dobavlja plin in tehnologijo vsem industrijskim sektorjem. Uresničuje zaščiteno atmosfero za živilsko industrijo, oskrbuje plin večjim tovarnam jekla v metalurški industriji, oskrbuje industrijo iz področja obdelave kovin, kemično industrijo in predvsem elektroniko, kjer je s podjetjem StMicroelectronics, razvila sodelovanje pri ustvarjanju čistih plinov, z izredno malo pomanjkljivostmi za zadovoljitev proizvodnega procesa sofisticiranih elektronskih komponent. Sapio proizvaja tudi dušik za pnevmatike, ozon in kisik za čiščenje vode, hladilne pline za klimatizacijo in kisikove sisteme za terapije v bolnišnicah in na domu.

Podjetje s sedežem v Caponagu, je bilo prvo v Italiji, ki je proizvedlo plin za industrijske namene, danes pa je med najbolj dejavnimi na področju raziskav o obnovljivi energiji, v partnerstvu z vodikovim parkom (Hydrogen Park) v Porto Margheri in laboratoriju Hysy iz Torina. 

Tudi hčerinsko podjetje koncerna SAPIO v Monzi, tj. Sapio Plini d.o.o. ponuja vrhunske tehnološke rešitve za industrijske namene varjenja inox nerjavnega jekla, jekla, kompozitnih materialov, aluminija in drugih kovin.

Tehnološka usposobljenost zaposlenih ter visoka kakovost dela in znanja so glavni argumenti s katerimi se ponaša najmlajše podjetje za distribucijo plinov v Sloveniji. Prav mladost in z njo zagnanost ter zavest o trajnostnem razvoju pa so naša ključna prednost, ki poleg najvišje in laboratorijsko preverjene kakovosti plinov zagotovijo najvišje zahteve laserskih in drugih tehnologij, v katerih so kakovost proizvod, hitrost in zanesljivost obdelave najvišji kriterij zahtev kupca, ki ga SAPIO PLINI lahko ponudi na tržišču. Poleg tega, zaposlujemo tehnološko in strokovno usposobljen kader, ki je popolnoma usposobljen za izvajanje najzahtevnejših tehnoloških projektov in tehnologij, med katerimi zagotovo izstopajo: 

 

  • tehnologije industrijskih goriv

  • tehnologije globokega zamrzovanja

  • obdelava odpadnih voda

  • predelava hrane

  • specialne kemikalije

  • farmacevtska industrija

  • petrokemijske tehnologije

 

Pošljite povpraševanje na trgovina.plini@sapio.si ali pokličite na (03) 78 10 052 in z veseljem vam bomo pomagali.

Iniciativa za mobilnost z vodikom

 

”Prihodnost” mobilnosti z vodikom se približuje. Evropska direktiva 2014/94/EU predvideva/zahteva, da vsaka država članica pošlje v Bruselj industrijski načrt za razvoj infrastrukture za alternativna...

Tehnologija BIP® jeklenk

 

Sprememba strukture jeklenke BIP® je zasnovana skladno s potrebami trga, kjer je bilo moč zaznati težave, ki so izvirale iz prisotnosti kisika in vode v transportnem plinu. Zaradi prisotnosti kisika...

Etični kodeks |  Politika varnosti kakovosti in okljska politika |  Pravilnik o zasebnosti | Politika piškotkov

Vse pravice pridržane © 2016 Sapio. Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.