NOVO - SPLETNA TRGOVINA

Čeprav jih ne vidimo in čutimo,

življenskega pomena!

 plini 

so

Področja

Sapio oskrbuje s plini številne panoge oz. industrije, od živilske, do steklarske, okoljske, energijske, itd. Ob tem smo zavezani etiki in sledimo visokim kakovostnim zahtevam ter standardom, da zadovoljimo potrebe najzahtevnejših odjemalcev in področji v katerih delujejo. 

Zavedamo se, da sta kakovost in doslednost ključni kategoriji sodobnega poslovanja v hitro razvijajočem se svetu in stalno spreminjajočih se panogah dela. Vedno smo vam na uslugo in pripravljeni pomagati za obojestransko zadovoljstvo. 

 

 

Linija plinov in plinskih mešanic 4 FOOD Plini iz linije 4 FOOD po čistosti ustrezajo standardom v prehrambeni industriji, ob enem pa je 4Food tudi popolna storitev v prehrambeni industriji, ki...
Ponudba zajema tudi pline in tehnologijo za čiščenje vode in obdelavo zemlje, vključno z vodikom za razžvepljevanje gori, plini za uporabo kot energetski nosilci ter hladilni plini.  
Dobava plinov za zbiranje, transport, predelavo in kriopreservacijo bioloških materialov in izvedbo laboratorijskih medicinskih analiz.
Dobava dušika za inertizacijo in razplinjevanje ter rekuperacijo topil, mikronizacijo, kriomaceracijo in liofilizacijo. Sistem CRYO-DEP je patentiran postopek podjetja SAPIO in je zasnovan za...
Nudimo ultrazrnate pline ter distribucijske naprave za proizvodnjo mikročipov.
Ponujamo pline za varjenje in rezanje ter toplotno obdelavo kovin.
Sapio ponuja raznoliko in celotno paleto proizvodov, tehnologij in storitev za bolnišnice, biobanke in hiperbarične komore tako za aerosoln, kisikovo in ventilacijsko terapijo ter spalno terapijo,...
Plini za obogatitev tehnologij z uporabo čistega kisika in oksikombustije za povečanje produktivnosti fuzijskih peči in zmanjšanje emisij v žlahtne pline za posebne namene.  

Etični kodeks |  Politika varnosti kakovosti in okljska politika |  Pravilnik o zasebnosti | Politika piškotkov

Vse pravice pridržane © 2016 Sapio. Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.